ЕНЕРГОРЕМОНТСТРОЙ

ЕНЕРГОРЕМОНТСТРОЙ

ул. Данаил Попов 18, офис 15
Плевен,
България
24.6157309
43.4165621
UserLikes
Име: ЕНЕРГОРЕМОНТСТРОЙ
Адрес: Плевен, ул. Данаил Попов 18, офис 15
Телефони: text to imagetext to imagetext to image
Факс: text to image
E-mail: text to image
Отрасъл: Газификация и отопление
Дейност:

Строителство - ОВК /Инженеринг/

Ключови думи: строителство, овк, отопление и вентилация, отопление, вентилация

За нас

ЕНЕРГОРЕМОТСТРОЙ е инженерингова фирма, извършваща монтаж, поддържане, ремонтиране и преустройване на парни и водогрейни котли, тръбопроводи за пара и гореща вода и съдове, работещи под налягане, отоплителни инсталации и съоръжения, както и на газови съоръжения и инсталации.


Фирмата е вписана в Регистъра на Държавната агенция за метрология и технически надзор със съответните удостоверения - разрешителни по чл.36, ал. 6 от ЗТИП за извършване на гореупоменатата дейност, както и в Камарата на строителите в България.


Сертифициращият орган ÖHMI EuroCert® GmbH Магдебург удостоверява, че фирма ЕНЕРГОРЕМОНТСТРОЙ има разработена и внедрена система за управление на качеството по DIN EN ISO 9001:2000, както и система за управление на здравето и безопасността при работа по OHSAS 18001:2007.


ЕНЕРГОРЕМОНТСТРОЙ е регистрирана през 1991 година в гр. Плевен с решение на Плевенския Окръжен съд. През изминалите осемнадесет години, фирмата се е утвърдила като надежден и коректен изпълнител на строително - ремонтни услуги в сферата на отоплението и вентилацията. Доверие са ни гласували институции и организации като Министерство на Правосъдието, Министерство на Вътрешните работи, Министерство на Oбразованието, Областни Администрации, големи и малки Общини, БТК - АД, ХТМУ - София, фондации и дружества от частния сектор. Извършваните строително - ремонтни работи се изпълняват съгласно нормативните изисквания за качество и в уговорения срок.


Влаганите материали са придружени със съответните сертификати за качество и отговарят на изискванията на БДС. ЕНЕРГОРЕМОНТСТРОЙ разполага с качествена технологична база, с висококвалифициран изпълнителски и технически персонал, както и с многогодишен незаменим опит в ОВ дейността, гарантиращи бързото и професионално изпълнение на всеки обект.





 

Открийте ни в Google+