ДИМИТЪР МИХАЙЛОВ

ДИМИТЪР МИХАЙЛОВ

ул. Св. Св. Кирил и Методий 66
Белослав,
България
27.7041727000001
43.1871069
UserLikes
Име: ДИМИТЪР МИХАЙЛОВ
Адрес: Белослав, ул. Св. Св. Кирил и Методий 66
Телефони: text to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.belgass.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Газификация и отопление
Дейност:

Газификация и отопление

Ключови думи: газопроводи, промишлени газови инсталации, битови газови инсталации, доставка на газови котли, монтаж на газови котли

За нас

ДИМИТЪР МИХАЙЛОВ

От 1992 г., когато е създадена, фирмата извършва проектиране и изпълнение на разпределителни газопроводи, промишлени и битови газови инсталации, доставка и монтаж на газови котли.


През 2007 г. получава безсрочно удостоверение по чл. 36 от ЗТИП и е вписана в регистъра на ДАМТН на лицата, извършващи дейности поддържане и ремонтиране и преустройване на съоръжения с повишена опасност с регистрационен №В076, като лице, което извършва поддържане, ремонтиране и преустройване на съдове, работещи под налягане, тръбопроводи за водна пара и гореща вода, парни и водогрейни котли, газови съоръжения и инсталации, горивни уредби и газови уреди за природен газ и втечнени въглеводородни газове.


От 08.10.2008г. ЕТ ДИМИТЪР МИХАЙЛОВ е вписана в Централния професионален регистър на строителя и получава удостоверения за изпълнение на строежи със следния обхват: Първа група – строежи от четвърта и пета категория и Трета група – трета категория.





 

Открийте ни в Google+