ул. Хан Аспарух 36А
Нова Загора,
България
25.6299195
42.4356347
UserLikes
Име: ЙОПС - ЕНЕРГИЙНИ СЪОРЪЖЕНИЯ
Адрес: Нова Загора, ул. Хан Аспарух 36А
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.yops-bg.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Газификация и отопление
Дейност:

Професионално проектиране и изграждане на енергийни съоръжения

Ключови думи: енергийни съоръжения, газови съоръжения, соларни системи, топлообменни апарати, интензификация на топлообмена
  • catalog.bg
  • ЙОПС - ЕНЕРГИЙНИ СЪОРЪЖЕНИЯ

За нас

Фирма ЙОПС-Й&Й ЕТ гр. Нова Загора е създадена през 1991 г., като фирма занимаваща се със строителни дейности, изграждане на енергийни и енергоспестяващи мощности и съоръжения, приложими както в бита така и в производствени предприятия. Ремонтни услуги за частни лица и предприятия.


През годините дейността на фирмата се разраства и през 2000г. е създадена проектантска и инженерингова група, обединяваща дългогодишни инженерни специалисти и проектанти в областта на енергийната, хидротехниката, отоплителната и газова техника.


През 2004г. фирмата заедно спредприятието се прехвърля като ЙОПС-С&Й ЕТ.


Екипът е в тясно сътрудничество с изявени университетски преподаватели в областта на топлопренасянето, сушилната и хладилна техника. Постоянните контакти и консултации с преподаватели от престижни университети като ТУ-Габрово, ТУ-София и УХТ – гр. Пловдив доведе до значителни успехи на поставените пред екипа задачи. От август 2006г, фирмата и инженеринговият екип се управляват и представляват от д-р инж. Пламен Пенчев.


През 2010 г. е създадена ЙОПС ЕООД.


Към настоящият момент ЙОПС-С&Й ЕТ се занимава основно с проектиране и консултантски услуги в областта на енергийните технологии, а ЙОПС ЕООД с изграждането им.

Открийте ни в Google+